Magazin

Ni na jednom koncertu Šejle Zonić u BiH neće nastupati Ceca Ražnatović

Ceca Ražnatović neće nastupati ni na jednom nastupu Šejle Zonić, koji su planirani u BiH, saznaje Klix.ba.

Iz pouzdanih izvora bliskih Šejli Zonić, navode kako Cecin dolazak u BiH nikada nije ni bio opcija niti se ranije raspravljalo o toj temi.
Inače, nakon Šejline pobjede u Zvezdama Granda, dio publike nije bio zadovoljan time što joj je Ceca Ražnatović tokom takmičenja bila mentorica. Zbog toga je dobila niz uvreda i loših komentara na društvenim mrežama, a mnogi su se pitali hoće li održati pobjedničke koncerte u Tuzli i Sanskom Mostu.

Budući da njen nastup u Tuzli nije dogovoren, Šejla je otkrila da će se pobjednički koncert održati 28. jula u njenom rodnom Sanskom Mostu, gdje će zajedno nastupati s kolegom Mirzom Selimovićem.

Kada je riječ o uvredama, ranije se oglašavao i njen suprug Amir Zonić, koji je na društvenim mrežama poručio da je Šejla na lijep i moralan način predstavila svoju državu, ističući da je u finalu otpjevala dvije bosanske sevdalinke.

“Kao akademski muzičar na regionalnom takmičenju je predstavila svoju državu na veoma lijep i moralan način, a mnogi vide samo mržnju koji imaju u sebi i to izbacuju kroz razne uvrede prema Šejli koja nije bila ni rođena kada su se mnoge stvari izdešavale. Ne mogu nikome reći koga će voljeti ili mrziti, ali ne radite to preko naših leđa”, poručio je Amir Zonić ranije.

Također, Šejla se više puta oglasila o uvredama koje dobija, rekavši kako joj je oduzeta prilika da istinski bude sretna zbog svog uspjeha.

Klix.ba

Najnovije vijesti

To Top