Magazin

FERARI CRVENI BIKINI I NAULJENA KOŽA Melina Džinović ima tijelo TOP MODELA kad se skine

Jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, riješili su da stave tačku na svoj brak i da se poslije 22 godine ljubavi razvedu. Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje djece, sina Kana i kćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

Naime, mi smo došli u posed fotografija koje su nastale baš u periodu kada je njihova ljubav bila veoma jaka i kada su važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

Oni su jedno od posljednjih idiličnih ljetovanja proveli porodično u Kanu, gdje su svojevremeno i živjeli. Haris je tada gazio šestu deceniju, dok je Melina bila u ranim tridesetima i izgledala poput modela.

Ona je sa bivšim mužem uživala u ekskluzivnom ljetovanju na Azurnoj obali i nije skidala osmjeh sa lica. Džinovići nikada nisu žalili novac na putovanja, markiranu garderobu, skupocjene automobile, pa tako su i za ovaj odmor iskeširali ogromnu cifru novca.

Na fotografijama je Melina pozirala u ferari crvenom kupaćem kostimu, a mnogi nisu mogli da skinu pogled sa njenih dugih izvajanih i nauljenih nogu.

Ona na nekoliko slika nije skidala ruke sa muža, a isto i on sa nje, te je jasno koliko su bili zaljubljeni u tom periodu.

Pressmedia

Najnovije vijesti

To Top