Lifestyle

Djevojčica sa opekotinama je odbila ići na maturu – Neko je prišao njenoj kući i počela je drhtati

Korryn Bachner (15) sjedila je pored vatre sa prijateljima kada je jedan od njih istresao benzin na vatru. To je dovelo do eksplozije i Korryn je sa još nekoliko tinejdžera zadobila teške opekotine.

Njeno lice, ruke i vrat su bili spaljeni i zavladala je panika prije nego što je došla hitna pomoć.

Korryn je zadobila opekotine trećeg stupnja, koje su zahvatile više od 90 % njenog lica. Bila je u bolnici gotovo dvije sedmice, borila se za život i u budućnosti će morati ići na dodatne brojne operacije.

Korry je bila popularna navijačica i imala je mnoge prijatelje u Glendale East školi u Illinoisu. Ali sa glavom zamotanom u zavoje, Korryn je odlučila da za nju neće biti mature ove godine. Puštena je iz bolnice samo dan pred maturu.

Korryn nije željela da ide na maturu djelimično i zbog toga što je tako rizikovala da dobije infekciju, ali i zbog toga što se osjećala neprijatno zbog zavoja preko lica.

BIla je jako tužna zbog toga jer ipak je matura najveći događaj u srednjoj školi i mjesecima se već priča o tome. Sa tugom u glasu, Korryn je morala reći svojoj pratnji, Jonathanu Ayali da ona neće ići sa njim na maturu. On je morao naći nekoga drugog.

Korryn je rekla svojim prijateljima da će ostati kod kuće tu noć. Pokušavala je misliti o ljepšim stvarima, kao na primjer da će postati medicinska sestra i raditi na odjelu za opekotine. Željela je da pomogne ljudima koji prolaze kroz istu tu situaciju.

Nekoliko sati prije mature, neko je zakucao na njena vrata…

Bio je to Jonathan i nekoliko njenih prijatelja. Ona je prvo pomislila da su svratili da se slikaju, ali su oni imali drugo iznenađenje za nju.

Postavili su osvjetljenje u njenom podrumi i dekorisali cijeli prostor, te je izgledao kao prostorija za bal. Ako Korryn nije mogla na maturu, matura će doći njoj. Ovo su zaista predivni prijatelji.

Oni su se prvo slikali, a potom su plesali u dekorisanom podrumu.

Njena majka kaže da je Korryn bila zaista sretna. Sigurna je da se ispod tih zavoja nalazio osmijeh i nekoliko suza radosnica.

Pogledajte ovu predivnu gestu u videu ispod.

Virealno.com

Najnovije vijesti

To Top