Magazin

Šejla Zonić otkrila sve o uvredama koje je preživjela na društvenim mrežama: Roditelji su mi bili tužni

Pobjednički koncert u realizaciji se neće desiti, ali sam imala koncert među svojim sugrađanima i rekla sam im da je da je ovo naša zajednička pobjeda

Pobjedu u 17. sezoni takmičenja “Zvezde Granda” odnijela je bh. takmičarka Šejla Zonić. Šejla je tokom takmičenja pretrpjela sajber nasilje, o čemu je sada javno progovorila.

-Čekamo sada tu prvu pjesmu. Neko čeka, a neko radi. Trenutno čekam da mi se svidi neka pjesma od autora – rekala je.

Ona se na metama kritika našla zbog svoje mentorice, pa su se širile i dezinformacije da će zajedno s njom doći na koncert u BiH.

Valjda je ljudima zanimljivo tako da prave frku, meni nije jasno šta se meni tačno zamjera i da li se meni zamjera. Nisam pratila to do trenutka dok mi roditelji nisu postali tužni, onda sam se oglasila da novinari ubace malo humanosti u svoj posao. Pobjednički koncert u realizaciji se neće desiti, ali sam imala koncert među svojim sugrađanima i rekla sam im da je da je ovo naša zajednička pobjeda – rekla je u Ami G showu.

Šejla Zonić, mlada i talentovana pjevačica, zauzela je posebno mjesto na muzičkoj sceni ovogodišnjeg takmičenja “Zvezde Granda”.

Ne samo da je osvojila srca žirija i publike svojom izvanrednom vokalnom sposobnošću i scenskim nastupom, već je poznata i po tome što je najobrazovanija kandidatkinja koja se ikada takmičila u ovom popularnom muzičkom šou koji postoji više od dvadeset godina.

Šejla je rođena u Njemačkoj, ali se brzo preselila u Sanski Most gdje je provela čitavo dejtinjstvo, ali je njena ljubav prema muzici bila evidentna još od malena. Pohađala je muzičku školu gdje je savladala osnove muzičke teorije i pjevanja. Njena posvećenost obrazovanju nije se zaustavila na tome. Nakon završene srednje muzičke škole, Šejla je upisala Muzičku akademiju u Sarajevu gdje je nastavila da usavršava svoje znanje. Diplomirala je s najvišim ocjenama, a njeni profesori često su je hvalili kao jednu od najperspektivnijih mladih muzičkih umjetnika svoje generacije.

Najnovije vijesti

To Top