ISTAKNUTE VIJESTI

VIDEO:Nije imao hrabrosti priznati joj da je voli!

Pa su ga prijatelji zavezali za stup podno njezina balkona i priredili šou!

Stavili su podno ušutkanog frenda i natpis na kojemu su djevojku upitali hoće li s njime izaći

Čemu služe najbolji prijatelji ako ne tome da vam pošteno smjeste? A ovi genijalci napravili su nešto što do sada nismo vidjeli – zamislite – na um im je palo zavezati svog druga za stup podno balkona djevojke u koju je zaljubljen i upomoć pozvati mariache.

Platili su dečki bend da uživo odsvira pjesmu “Si nos dejan” (Ako nam dopuste) Josea Alfreda Jimieneza, a sve kako bi mlada dama napokon doznala što taj sramežljivi mladić prema njoj osjeća.

Stavili su podno ušutkanog frenda i natpis na kojemu su djevojku upitali hoće li s njime izaći, a urnebesan prizor postao je glavni događaj mjeseca u ulici.

Kako je završilo, pitate? Tako što se mlada dama spustila iz svoje sobe i izašla ispred kuće, pristala na dejt, pa k svemu još i poljubila svog plahog Romea. Svemu se i slatko nasmijala, a mi bismo priču zaključili mišljenjem da je netko danas dužan svojim dečkima platiti piće.

“Eto ti ga što se dogodi kada ekstrovertirana ekipa pod svoje okrilje primi i jednog introverta”, kaže najlajkaniji komentar ispod videa na TikToku, a zgodno je dodati da se oglasila i jedna od susjeda koja se pohvalila da je uživo svjedočila ludoj sceni.

Nažalost, nigdje nije rečeno gdje se točno odvila, no čini se da bi u pitanju mogao biti Ciudad de México.

(Izvor: Net.hr)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top