Sport

Vijest koja će obradovati i igrače popularnog Fantasyja: Salah već od sutra u Liverpoolu

Salah je najzastupljeniji igrač u timovima Fantasyja (Foto: EPA-EFE)

Iako se to nije očekivalo, Mohamed Salah se već sutra vraća u Liverpool i odradit će prvi trening s timom nakon nastupa na Afričkom kupu nacija.

Najveća zvijezda Liverpoola sinoć je igrala veliko finale kontinentalnog takmičenja i na kraju ostala bez trofeja pošto je do titule stigao Senegal boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Sinoć je kasno završen meč i očekivalo se da će Mohamed Salah propustiti naredni duel između Liverpoola i Leicestera, no za navijače Redsa stigle su najljepše moguće vijesti.

Egipćanin je odlučio odmah se vratiti u Liverpool i već sutra će se pojaviti na treningu svog tima, prenosi BBC.

Kako je do utakmice protiv Leicestera ostalo nešto više i meč se igra u četvrtak, tako je jasno da će Salah biti u konkurenciji za nastup. Da li će biti spreman za svih 90 minuta, ostaje da vidimo.

Ova vijest nije obradovala samo navijače Liverpoola. Na popularnoj igrici “Fantasy Premier league” Salah godinama važi za najbitnijeg nogometaša kojeg posjeduje najveći broj igrača.

Također, Salah je najčešći izbor za kapitena na popularnoj igrici, tako da će ova vijest obradovati sve one koji su jedva čekali povratak s Kupa nacija.

Za one koji to ne znaju, Fantasy je igrica koju igra desetak miliona ljudi širom svijeta i veoma je popularna u Bosni i Hercegovini. Direktno je povezana s dešavanjima u stvarnom životu i igrači osvajaju poene tako što sastave ekipu i nadeju se da će baš ti igrači u narednom kolu Premier lige zablistati i tako donijeti bodove.

(Izvor: Klix.ba)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top