Nogomet

Juventus je bio pred dramom u kupu, a onda je Vlahović izveo ovo u 88. minuti

Foto: Screenshot

Juventus je u četvrtfinalu talijanskog kupa izbacio Sassuolo 2:1 pobjedom u Torinu. Junak je bio srpski centarfor Dušan Vlahović, koji je u svom drugom nastupu za klub zabio i drugi gol. Na nekim mjestima može se pronaći informacija kako je drugi gol Juventusa zapravo autogol Sassuolovog braniča Ruana, no i dalje ostaje činjenica da je Vlahović napravio baš sve u toj akciji.

Igrala se 88. minuta pri rezultatu 1:1 kada je primio loptu po lijevoj strani. Uspio je nasamariti protivničkog braniča, a onda se sletio u kazneni udarac. Tamo je šutirao svojom slabijom, desnom nogom, a uz ponešto sreće lopta je završila u mreži za konačnih 2:1 torinske momčadi.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO.

Vlahović za finale protiv bivšeg kluba

Domaćin je poveo u trećoj minuti golom Paula Dybale. Uslijedila je dominacija gostiju koja je okrunjena lijepim golom Hameda Traorea za 1:1 u 24. minuti. Juventus je u drugom poluvremenu puno toga promašio, no Vlahović je na kraju ispao junak i odveo momčad u polufinale natjecanja. 

Vlahović je 28. siječnja stigao iz Fiorentine u Juventus i postao najskuplji nogometaš svih vremena s prostora bivše Jugoslavije. Juventus ga je Fiorentini platio 75 milijuna eura (70 plus 5 kroz bonuse). Potpisao je na pet godina.

Juventus će u polufinalu igrati protiv Fiorentine, koja je s 3:2 slavila na gostovanju u Bergamu kod Atalante. Drugi polufinalni par čine Milan i Inter. U polufinalu će biti odigrane dvije utakmice. Milanski dvoboji su na rasporedu 2. ožujka i 20. travnja, dok će Fiorentina 3. ožujka ugostiti Juventus, a torinski uzvrat bit će odigran 21. travnja.

(Izvor: Index.hr)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top