Magazin

Kylie Jenner i Travis Scott novorođenom sinu dali neobično ime

Kylie Jenner i Travis Scott (Foto: Twitter)

Kylie Jenner otkrila je neobično ime sina kojeg su ona i Travis Scott dočekali drugog februara. Iako su mnogi špekulisali drugačije, reality zvijezda iznenadila je objavom da će dječak nositi ime Wolf (vuk).

Na Instagram storyju od petka, vlasnica kozmetičkog brenda Kylie Cosmetics je jednostavno napisala “Wolf Webster” sa emotikonom u obliku srca na crnoj pozadini.

Otkrila je njegovo rođenje putem Instagrama 6. februara sa crno-bijelom fotografijom i jednostavnim natpisom “2/22/22”.

Objava imena beauty mogula može biti iznenađenje za one koji pratili teoriju fanova na TikToku, gde su predviđali da će ime zvijezde showa “Keeping Up With the Kardashians” biti oda periodu godine u kojem je rođen: Valentine.

Neki su također nagađali da će se zbog njegovog rođendana dječak zvati Angel, što je referenca na “anđeoske brojeve”, koji u numerologiji označavaju niz brojeva koji se ponavljaju.

Također, još jedan razlog za ovu teoriju bili su komentari njenih poznatih prijatelja i članova porodice koji su koristili emoji anđela i nazivali ga anđelom u komentarima ispod objave u kojoj je obznanila rođenje.

Još u septembru, Kylie i Travis potvrdili su njenu trudnoću u dirljivom videu objavljenom na Instagramu. Na snimku je prikazana njihova četverogodišnja ćerka Stormi kako grli majkin rasteći trbuh.

Od tada su detalje vezane za trudnoću držali u tajnosti te su i samo rođenje sina obznanili nekoliko dana od Jennerinog porođaja.

(Izvor:Klix.ba)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top