ISTAKNUTE VIJESTI

Pogledajte presladak video psa koji brine o maci staroj samo nekoliko dana

Screenshot: TikTok

Malena kujica po imenu Jelly oduševila je brojne ljubitelje kućnih ljubimaca nakon što je na TikToku objavljen video kako pomaže u njezi napuštenog mačića po imenu Miracle.

U videu, koji je na TikToku objavila Ariana Sanchez iz Arizone, gledateljima je ispričana priča o tome kako je Miracle ponovno ozdravio uz malu pomoć još jednog četveronožnog prijatelja. U videu Sanchez objašnjava da je zatekla slabašnog mačića kako prelazi preko jako prometne ceste te ga je spasila od gotovo sigurne smrti i odnijela doma.

Kasnije je otkrila da je mačić star samo dva dana i da će ga trebati hraniti na bočicu svaka dva sata. Držala se svog zadatka uz malu pomoć Jelly, koja je prikazana na videu kako pomaže ranjivom mačiću da bude toplo umotan u deku.

Snimka se zatim prebacuje na dirljivi trenutak kada mačić prvi put otvara oba oka. Trenutak je postao još posebniji nekoliko sekundi kasnije, kada Jelly dolazi kako bi lizala Miraclea dok njenom mačjem prijatelju pažnja očito godi.

Video zatim skače naprijed, u vrijeme kad Miracle izgleda malo zdravije i sretnije, penje se po Sanchezinoj nozi i igra se s Jelly. Jelly i Miracle tada su prikazani zagrljeni u Sanchezinom krilu, a mlada maca svom psećem njegovatelju liže uho.

Video je oduševio brojne korisnike TikToka te je prikupio preko 5 milijuna pregleda.

“Oni su odličan tim. Hvala ti na spašavanju mace”, “Tvoj pas ju je usvojilo kao dobra mama”, “Sviđa mi se što je tvoj pas toliko voli”, “Mislila sam da će mi se srce rastopiti!” komentirali su raznježeni korisnici.

(Izvor: Index.hr)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top