Nogomet

Real remizirao s Villarrealom

Foto: EPA

U DVOBOJU 24. kola španjolske La Lige Villarreal i vodeći madridski Real odigrali su utakmicu bez golova pa trenutačno Real ima četiri boda više od Seville. Villarreal je bio bolji tijekom prvog poluvremena, dok je Real dominirao u nastavku. Oba su sastava imala dovoljan broj prilika, no mreže su ostale netaknute sve do samog kraja utakmice.

U nadoknadi je Real imao dvije sjajne prilike u istoj akciji. Prvo je Jović lobom pogodio gredu domaćih vrata, dok su potom domaći igrači s vratarske linije spašavali potencijalni pogodak nakon udarca Nacha. I dok je Real ostao na svom prvom mjestu, s ovim jednim bodom Villarreal je napravio mali pomak na ljestvici i trenutačno se nalazi na petoj poziciji.

Bila je ovo treća ligaška utakmica u nizu kako Villarreal nije primio pogodak. Hrvatski nogometaš Luka Modrić počeo je utakmicu na Realovoj klupi, a u igru je ušao u 78. minuti.

Cadiz i Celta su također odigrali bez golova čime je klub iz Viga produžio niz utakmica bez poraza. U posljednje četiri ligaške utakmice Celta je ostvarila dvije pobjede i dva neodlučena rezultata, a nalazi se na devetom mjestu ljestvice.

(Izvor: Index.hr)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top