ISTAKNUTE VIJESTI

VIDEO Najluđa utakmica karijere Diega Simeonea u povijesno lošoj sezoni Atletica

Foto: EPA

Atletico Madrid i Getafe danas su odigrali jednu od najluđih utakmica sezone, a Madriđani su slavili s 4:3. Susret je odigran u sklopu 24. kola španjolske La Lige, a ponudio je niz uzbuđenja. Kulminacija događaja na terenu ipak se dogodila u prvom dijelu u kojem je palo čak šest pogodaka.

Osim spomenutih šest golova, moglo je pasti i znatno više. Već nakon devet minuta igre dosuđen je kazneni udarac za Atletico Madrid, ali Luis Suarez nije bio precizan s bijele točke. Atletico je propustio povesti iz prve velike prilike, ali je zato svoju drugu veliku priliku iskoristio.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ POGODAK CORREE

Angel Correa zabio je u 20. minuti susreta, a sedam minuta kasnije već je bilo 2:0 za Atletico nakon što je novi pogodak dodao Matheus Cunha. U tom trenutku utakmica je izgledala kao da će biti tek obično odrađivanje posla za momčad Diega Simeonea, ali ispostavilo se da će realnost biti potpuno drugačija.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ POGODAK CUNHE

Već tri minute kasnije Getafe je pokazao da je i dalje u utakmici. Borja Mayoral zabio je za smanjenje Atleticova vodstva, a kao i kod Atletica, sedam minuta kasnije, stigao je drugi pogodak. Ovoga puta strijelac je bio Enes Ünal s bijele točke. Turski napadač je do kraja prvog dijela još jednom pogodio iz kaznenog udarca te u 42. minuti donio vodstvo Getafeu.

► KLIKNI OVDJEOVDJE I OVDJE TE POGLEDAJ GOLOVE ZA PREOKRET GETAFEA

Nije to bilo dovoljno za jedno poluvrijeme pa je u trećoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela po loptu u mrežu ponovo morao Davide Soria, vratar Getafea. Tamo ga je poslao Angel Correa koji je zabio na asistenciju Thomasa Lemara.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ POGODAK CORREE

Bilo je to poluvrijeme kakvo Diego Simeone još nije doživio. Prvi put u njegovoj profesionalnoj karijeri dogodilo se da u prvom poluvremenu utakmice u kojoj sudjeluje kao trener padne čak šest pogodaka.

Pao neslavni rekord

Da bi stvari bile još gore za Atletico, postavljen je jedan neslavni rekord. Atletico je u 23 utakmice ove sezone La Lige primio 33 gola, najviše u posljednjih 10 godina otkako je Simeone na mjestu glavnog trenera.

Drugo poluvrijeme ponudilo je znatno manje uzbuđenja na terenu kada su u pitanju golovi, ali su prilike svejedno sijevale s obje strane, a Atleticu je bilo posebno teško jer je od 58. bio s igračem manje zbog isključenja Felipea. Na kraju je jedna od prilika urodila plodom i Atletico je zabio za 4:3.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ POGODAK HERMOSA

Pogodak je u 89. minuti postigao branič Mario Hermoso koji je u 60. minuti ušao u igru umjesto najboljeg napadača Atletica, Luisa Suareza. Očito je Hermoso odlučio preuzeti Suarezovu ulogu na terenu pa je kasnim golom donio pobjedu svojoj momčadi i to kako! Sjajno je pogodio volejem preko glave i zapečatio sudbinu Getafea.

(Izvor: Index.hr)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top