Nogomet

As: Real Madridu bi se mogao ponoviti slučaj Ronaldinho

Foto: EPA

Real Madrid je u ovom trenutku usredotočen na to kako dovesti Kyliana Mbappea, a pritom mu prijeti mogućnost da ponovi pogrešku koju je napravio prije 19 godina kad je na sličan način ostao bez šanse da dovede Ronaldinha. Kao što je sad slučaj s Halandom kojeg u Realu žele, ali bi ga radije doveli 2023. nego ove godine, tako su 2003. godine razmišljali i kad je u pitanju bio Ronaldinho, piše As. To nećkanje iskoristila je Barcelona.

U Madridu zasad ne vide manu svog plana. Njegova realizacija dala bi klubu godinu više za prikupljanje sredstava za transfer, a Mbappe, za kojeg se i dalje navodi da je od ljeta Realov igrač, ustabilio bi se u momčadi. Problem je u tome što Haland, njegov otac i njegov agent ne žele čekati još godinu dana za transfer iz Borussije Dortmund.

Puno zainteresiranih

Barcelona, ​​PSG, Bayern i Manchester City su četiri kluba koja se najčešće spominju kao Realovi rivali u pokušaju dovođenja norveškog napadača. Svaki od njih imat će priliku pokušati dovesti Halanda i jake argumente za to i zato postoji mogućnost da se u Madridu ponovno dogodi slučaj Ronaldinho.

Real je prije 19 godina želio Ronaldinha i nudio 35 milijuna eura, deset više od najvećeg konkurenta Manchester Uniteda. Ponuda je uključivala Ronaldinhov ostanak u Parizu na još jednu godinu, što je PSG objeručke prihvatio. Problem je bio što je Ronaldinho želio otići i iskoristio je činjenicu da se i Barcelona uključila u utrku. Ponuda od 25 milijuna eura i pet milijuna bonusa bila je dovoljna za dogovor svih uključenih.

Ostalo je poznato, zna se što je Ronaldinho napravio u Barceloni i za nju. Otud i upozorenje Realu s Asovih stranica.

(Izvor: Index.hr)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top