ISTAKNUTE VIJESTI

Policajci u Tuzli se zaglavili u liftu pa im pobjegli dileri koje su trebali uhapsiti

Foto: Ilustracija

Nesvakidašnja situacija zabilježena je u Tuzli proteklog petka za vrijeme policijske akcije koja je doživjela svoj fijasko, jer se grupa pripadnika specijalne policije, koja je imala zadatak uhapsiti dvojicu dilera, zaglavila u liftu stambene zgrade.

Nesvakidašnja situacija zabilježena je u Tuzli proteklog petka za vrijeme policijske akcije koja je doživjela sv

Prema informacijama koje su za Klix.ba potvrđene iz više izvora, grupa pripadnika Specijalne jedinice Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona proteklog petka krenula je na zadatak u okviru kojeg su trebali uhapsiti dvije osobe osumnjičene za stavljanje droge u promet.

Osumnjičeni su se nalazili u jednom stanu na 13. spratu stambene zgrade u Tuzli. Međutum, akcija je, kako nezvanično saznajemo, krenula po zlu, jer su se četvorica policajaca zaglavila u liftu koji je prema svojoj konstrukciji bio namijenjen za dvije osobe.

Izvori portala Klix.ba navode da su zaglavljeni policajci potom zatražili pomoć, a takvu informaciju osumnjičeni dileri su iskoristili kao priliku za bijeg, uz odbacivanje određene količine droge koju su imali uz sebe.

Nedugo nakon toga zaglavljeni policajci su nepovrijeđeni izvučeni iz lifta, a kao učesnici akcije koja je u potpunosti doživjela fijasko vratili su se u prostorije jedinice, bez dilera koji su i dalje na slobodi.

Da li će i kakvim sankcijama biti podvrgnuti policajci koji su, očito nepromišljeno ušli u lift, za sada nije poznato, a iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona o ovom slučaju zvanično se nisu oglašavali.

(Izvor: Klix.ba)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top