Nogomet

Zinčenko napisao Putinu da je čudovište. Instagram mu je obrisao objavu

Foto: Profimedia

Oleg Zinčenko, jedan od najboljih ukrajinskih nogometaša na svoj je Instagram stavio fotografiju ruskog predsjednika Vladimira Putina, uz koju je napisao: “Nadam se da ćeš umrijeti u boli i patnji, čudovište”. Zinčenkova objava je izbrisana za nekoliko sati, a sam nogometaš tvrdi da mu je Instagram to obrisao, piše britanski Daily Mail.

Ova je Zinčenkova objava bila jedna u nizu njegovih poruka podrške svojim sugrađanima. Naravno, nogometaš Manchester Cityja bio je preagresivan i stigle su mu brojne prijave pa su administratori Instagrama morali objavu maknuti. No ona se i dalje dijeli društvenim mrežama.

Sportaši daju podršku Ukrajincima

“Cijeli civilizirani svijet je zabrinut zbog situacije u mojoj zemlji. Ne mogu ostati po strani i ne pokušati prenijeti svoje mišljenje. Granice moraju ostati nepovredive. Moja zemlja pripada Ukrajincima i nitko je nikada neće moći prisvojiti. Nećemo odustati. Slava Ukrajini”, napisao je Zinčenko na društvenim mrežama.

Ukrajinski sportaši uglavnom su ovih dana pozivali na jedinstvo svojih sunarodnjaka. Javili su se Andrij Ševčenko, braća Kličko i mnogi drugi. Rusija je jutros krenula u invaziju na teritorij Ukrajine.

(Izvor: Index.hr)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top