BiH

Nestao Mirza Muharemagić: Jeste li ga vidjeli

Policija moli građane da se jave ukoliko vide nestalog muškarca

Policijska uprava Bosanska Gradiška poziva građane ukoliko primjete lice sa fotografije, ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se lice što prije pronašlo, informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona „122“, saopćeno je iz PU Bosanska Gradiška.

Naime, Policijskoj upravi Bosanska Gradiška, 28.02.2022. godine oko 14 sati, prijavljen je nestanak lica sa fotografije, Mirza Muharemagić, koji se dana 27.02.2022. godine oko 18 sati udaljio u nepoznatom pravcu iz kuće stanovanja u ulici Zijaha Zije Dizdarevića, grad Bosanska Gradiška.

Prema izjavi članova porodice, lice je visine oko 175 centimetara, srednje tjelesne konstitucije, svijetle kratke kose i svijetlih braon očiju, nosi naočare, a pri odlasku od kuće stanovanja na sebi je imao zelenu jaknu sa kapuljačom, sive pantalone i crne patike.

Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Bosanska Gradiška, u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se lice što prije pronašlo.

(Izvor: Avaz.ba)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top