ISTAKNUTE VIJESTI

Sean Penn morao napustiti Ukrajinu: Kilometrima smo pješačili do poljske granice

Foto: Facebook

Holivudski glumac Sean Penn boravio je u Ukrajini odakle je želio prenijeti cijelu istinu o invaziji Rusije na tu zemlju, međutim, otkrio je da je sa svojim timom i on morao otići u Poljsku.

“Ja i dvojica kolega pješačili smo kilometrima do poljske granice nakon što smo ostavili auto uz rubu ceste. Gotovo svi automobili na ovoj fotografiji prevoze samo žene i djecu, većina ih je bez ikakve prtljage, a automobil im je jedina vrijednost”, napisao je na svom Twitter profilu.

“Molim te dokumentiraj sve što možeš na granici i pokaži to svijetu. Glavni mediji marginaliziraju Poljsku koja pomaže politički i ljudski. Njena uloga i pomoć se ne prikazuju pošteno, a možemo biti sljedeći na ljestvici eskalacije”, poručio mu je jedan pratitelj.

“Ne bih se mogao složiti s gospodinom Pennom u vezi s mnogo stvari. Ali njegovi dani u Ukrajini dokaz su da je častan čovjek”, “S nestrpljenjem iščekujem dokumentarac o Ukrajini i ljudima koji su osvojili naša srca”, “Penn, divim ti se”, pisali su ljudi, a jedna obitelj je ponudila i pomoć holivudskom glumcu.

“Svaka čast za ono što ste učinili i što radite. Ako trebate doslovno bilo kakvu pomoć sa snimkama (sigurnosno kopiranje, uređivanje, zvuk ili bilo što drugo), samo mi javite. Mi smo obiteljska profesionalna postprodukcijska kuća sa sjedištem u Varšavi. Vrlo rado ćemo vam pomoći”, poručila je jedna pratiteljica.

Inače, Penn, već mjesecima snima dokumentarac o eskalaciji tenzija između ove dvije zemlje, a ukrajinska vlada mu se ranije zahvalila na neizmjernoj podršci koju im je pružio, a napisali su i kako je “hrabriji od pojedinih lidera na zapadu”.

(Izvor: Klix.ba)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top