Nogomet

Mbappe dobio ponudu kakvu nitko nikad nije

Foto: Profimedia

PSG daje Kylianu Mbappeu 100 milijuna eura za produljenje ugovora, novac kakav nitko ranije nije dobio u svijetu nogometu da bi potpisao novi ugovor. Madridski AS otkrio je da bi Mbappe uz 100 milijuna eura bonusa imao i godišnju neto plaću od oko 50 milijuna eura.

Mbappe ugovor s PSG-om ima do kraja sezone i u srpnju može otići bez odštete iz francuskog kluba. Madridski Real mjesecima već pregovara s njim i nudi mu sličnu plaću kao Parižani, ali mu španjolski velikan ne može ponuditi bonus od 100 milijuna eura. 

“Kao da tih 100 milijuna eura nije dovoljno, PSG mu je obećao da će u ljeto 2024. godine moći igrati za Francusku na Olimpijskim igrama te tako ispuniti svoj veliki san nakon što je s Francuskom postao prvak svijeta. PSG mu je obećao i da će na kraju druge godine ugovora moći pregovarati o odlasku iz kluba”, piše AS.

“Situacija je i dalje ista – Mbappe želi u Real”

Isti izvor navodi da nova ponuda ipak nije promijenila Mbappeovo mišljenje. “Situacija je još uvijek ista. Želi se na što bolji način oprostiti od Pariza nakon pet godina i sljedeće sezone igrati u Madridu.”

Mbappe je za PSG, koji ga je platio 145 milijuna eura, zabio 156 golova u 205 nastupa. Dodao je i 78 asistencija.

(Izvor: Index.hr)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top