ISTAKNUTE VIJESTI

Ministar transporta i komunikacija BiH Vojin Mitrović izgubio torbicu sa 20.000 eura

Ministar transporta i komunikacija BiH Vojin Mitrović izgubio je u četvrtak u Banjoj Luci torbicu s ličnim dokumentima, platnim karticama i 20.000 eura, saznaje portal Insajder.in.

Mitrović je potvrdio za ovaj portal da je torbicu s novcem i ličnim dokumentima zaboravio u ugostiteljskom objektu Veliki Getsbi, ističući da se “jednostavno tako htjelo”.

“Trebao sam da idem za Beograd da dam kaparu za stan i iz tog razloga sam kod sebe imao 20.000 eura, inače nikada ne nosim previše keša, a kamoli toliko. Imao sam i veliku torbu i dao sam je vozaču, a mala torbica u kojoj je bio taj novac, moji i dokumenti moje supruge, diplomatski pasoš i sve platne kartice, ostala je na stolu”, pojasnio je ministar.

Dodao je da obično plaća karticom, ali tada je izvadio keš iz džepa i platio, a torbica je ostala.

“Tek kasnije, kada smo već bili u automobilu, primijetio sam da nema torbice i odmah smo se vratili, ali torbice nije bilo. Prijavio sam sve policiji, oni su valjda pregledali nadzorne kamere, ali nisam dobio informacije da li su na kamerama vidjeli šta se desilo s torbicom. Šta da radim, desilo se to što se desilo, nadam se da će policija pronaći lopova, ali nisam optimista”, kaže Mitrović.

Iz MUP-a RS potvrđeno je za da je “osoba inicijala V. M. prijavila da je u četvrtak, 3. marta, u jednom ugostiteljskom objektu u Banjoj Luci zaboravila torbicu saž ličnim stvarima i novcem i da se preduzimaju operativne mjere i radnje da se pronađu nestale stvari”.

(Izvor: Klix.ba)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top