Lifestyle

Foto:Tijelo ruske manekenke koja je Putina nazvala psihopatom pronađeno u koferu. Dečko priznao zločin

Bivši dečko priznao je da je tri noći spavao u hotelskoj sobi s njezinim truplom koje je stavio u novi kofer koji je kupio

Leš ruske manekenke Grette Vedler (23) pronađen je skriven u koferu više od godinu dana nakon što je nestala. Vedler je ubijena mjesec dana nakon što je na društvenim mrežama objavila da je Vladimira Putina nazvala ‘psihopatom’ i predvidjela da će njegova želja za ‘poboljšanjem integriteta Rusije’ završiti u suzama za mnoge.

“Za psihopate je važno da stalno imaju osjećaj punine i oštrine u životu, zato vole rizik, intenzivna iskustva, intenzivnu komunikaciju, intenzivnu aktivnost – intenzivan i dinamičan život. Možda stvarno želi unaprijediti integritet Rusije i iskreno želi dobro Rusima. Ali može li on stvarno išta učiniti? Mislim da i sami znate odgovor na ovo pitanje”, objavila je tada Vedler.

Njezin ‘ljubomorni’ bivši dečko Dmitri Korovin (23) priznao je više od godinu dana kasnije da ju je nasmrt zadavio nakon svađe koja je izbila oko novca u Moskvi, a koja nije povezana s njezinim političkim stavovima.

(Izvor: Jutarnji.hr)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top