Regija

VIDEO:Voditeljica nije dala da se loše govori o Vučiću pa izbacila gosta iz studija

Tokom gostovanja u jutarnjem programu televizije K1, lider pokreta Oslobođenja Mlađan Đorđević ušao je u sukob s urednicom i voditeljicom programa Jovanom Joksimović. Nakon što mu ona nije dozvolila da “loše” govori o Aleksandru Vučiću, Đorđević je počeo da govori o tome da je prodaja Tanjuga sporna, da se zna kako je kupljen i da se on “ne zakopčava na leđa”.

Tokom razgovora Jovana Joksimović je više puta rekla Đorđeviću da treba da ga bude sramota i da će da ga izbaci iz emisije, da ne može da govori van teme. To je na kraju i uradila. Pogledajte kako je tekao cijeli razgovor.

U trenutku kada je Đorđević počeo da govori loše o predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, Jovana Joksimović mu je rekla da to ne može da radi jer on nije tu. Uslijedila je reakcija Đorđevića.

Đorđević: Pa nije on čovjek koji nije ovdje, on je čovjek koji je u frižideru, čaši, svuda oko nas…

Na kostataciju voditeljke Jovane Joksimović da kod nje nije, Đorđević je odgovorio:

Đorđević: Kako nije kod vas? Nije u ovoj televiziji kod vas. Pa znate li vi šta je ova televizija i čija je ovo televizija? I nije ovo isto. Hoćete to da mi kažete? Tanjug ste tek tako kupili, dobili… To hoćete da mi kažete? Pa šta mislite, da se ja zakopčavam na leđa?

Joksimović: Hoću da vam kažem da treba da vas je sramota.

Đorđević: Pa vas treba da bude sramota.

(Izvor: N1)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top