ISTAKNUTE VIJESTI

Mnogo te volim, zato nas ubijam: Potresna ispovijest žene koja je preživjela eksploziju bombe u automobilu

Samo je na trenutak pustio moju desnu ruku, vjerovatno da uhvati bombu i da je aktivira, a ja sam u tom momentu pritisla na tabli za automatsko otključavnje vrata i vjerujte, ne znam ni sama kako sam potrefila to dugme. Tri sekunde su bile u pitanju.

Rekla je ovo Violeta Petković-Nedeljković (48) koja je jučer čudom preživjela eksploziju ručne bombe, u kojoj je poginuo njen suprug Saša (52), u porti crkve u Čitluku kod Kruševca.

Čula sam da je otvoreno, pala dole iz auta, bomba je pala istog momenta. Kada sam ustala, on je ležao u kolima. Poslije par sekundi, otvorio je vrata, ustao i pao. To je bilo to – ispričala je.

Ne mnogo prije toga, Violeta se vratila sa posla, iz treće smjene.

Sačekao me je ispred kapije, predložio da idemo do crkve, pa smo krenuli – priča za Novosti Violeta.

Pričali smo najnormalnije usput, o namirnicima koje sam kupila. Kada sam parkirala, zaključao je auto, vadi bombu i kaže sad umiremo zajedno! Zašto, kako, pitam….”Ti mene varaš”.”Sa kim te varam, aman, sa kim, daj kaži mi nešto, razlog mi daj”…Onda mi je rekao da je našao račun za kafu, a to je bio račun zaista za dvije kafe, za koleginicu i mene na pumpi, po povratku sa posla – ispričala je ona.

Pokušala je Violeta da razuvjeri Sašu da ga ne vara, ali nije vredilo.

Ti mene varaš, ti mene varaš, ja to ne mogu da podnesem, priznaj mi, pa počinje da me udara u glavu – prisjeća se potreseno Violeta.

U jednom ternutku se složio da izađemo iz auta, da se umijem na izvoru vode u portici, sjeli smo na klupu. Čak nas je i vidio jedan prolaznik, pitao da li je sve u redu. Saša je rekao da jeste, a mislila sam da će taj čovjek pozvati policiju, vidio me je krvavu…I to bi Sašin život spasilo – dodala je.

(Izvor: Hayat.ba)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top