Magazin

Ovaj horoskopski znak vlada spojevima, svi bi rado s njim izašli

(Foto: Pixabay)

Neki horoskopski znakovi imaju više, a neki manje sreće u ljubavi. Sigurno ste na društvenim mrežama, kao i u stvarnom životu, pročitali ili čuli izjave da neko ne želi biti u vezi s osobom koja je rođena u horoskopskom znaku koji im nikako ne odgovara.

Ako ste rođeni u znaku Ribe, imamo super vijesti za vas – vi ste horoskopski znak koji vlada spojevima. Imate osjetljiv, osjećajan i šarmantan karakter, zbog čega ste savršeni sagovornici partnerima.

Ovo je dokazano istraživanjem američke kompanije OnePoll. Prema njemu, samo sedam posto ispitanika odbilo je otići na drugi spoj s Ribom. U ljubavnoj vezi Ribe su najbolje usklađene s ljudima rođenima u znaku Raka ili Škorpiona.

Riba nije jedini znak koji ima sreće u ljubavi. Vrlo popularni su i samouvjerena Vodolija, pouzdani Jarac, pošteni Strijelac, ali i vesela Vaga.

Istraživanje je pokazalo da je najviše ljudi odbilo otići na drugi spoj s Blizancima i oni su na vrhu liste “nikad više”. Od znakova koji loše prolaze na spojevima su još Rakovi, Bikovi, Ovnovi i Lavovi.

(Izvor: Klix.ba)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije vijesti

To Top