Lifestyle

Imamo prvi dekolte Mundijala: Najpoznatija navijačica Hrvatske pomutila razum svima u Kataru (FOTO)

Foto: Telegraf.rs – Mario Marić /Instagram

Svi su željeli da se fotografišu sa atraktivnom Ivanom Knol

Gotovo je, imamo prvi dekolte Mundijala! Iako je takmičenje u Kataru tek počelo, možemo slobodno da kažemo da ova laskava titula ide u ruke najpoznatije hrvatske navijačice.

Da, dobro ste pročitali! Ivana Knol je stigla u Dohu da bodri reprezentaciju Hrvatske i poručila da se nada da će ostati ovdje do samog kraja.

Već po ulasku na stadion Al Bajt, gdje Hrvati igraju svoj meč prvog kola protiv Maroka, Ivana je postala božanstvo za sve navijače koji su napravili pravu pometnju kada se ona pojavila.

Pogotovo se to odnosi na muški dio populacije koji nije želeo da propusti priliku da se fotka sa ovom ljepoticom koja je Kockaste do sada pratila na čak tri velika takmičenja – SP u Brazilu i i Rusiji i na EP prošle godine.

Posebno su se istakli marokanski navijači koji su Ivani prilazili u velikom broju, a zanimljivo je da su dvojica od njih morali da pitaju svoje ljepše polovine da mi mogu da “stanu” pored ove bujne Hrvatice. Naravno, njihovoj sreći nije bilo kraja kada su dobili dozvolu, što pokazuju i njihovi osmijesi.

U nastavku možete pogledati i neke njene atraktivne gotografije sa Instagrama i uveriti se zašto je Ivana jedna od najseksi navijačica svijeta:

 

(Izvor: Telegraf)

Najnovije vijesti

To Top