BiH

Pogledajte video privođenja dvojca kod kojih je pronađen ukradeni Mercedes od 200.000 eura

Dva lica osumnjičena za krađu skupocjenog automobila, koji je danas pronađen u Laktašima, privedeni su sinoće u Okružno javno tužilaštvo u Banjoj Luci.

Njih su jučer uhapsili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, a pored ukradenog Mercedesa kod osumnjičenog dvojca, inače, kako navode iz MUP-a RS poznatih kradljivaca automobila, pronađeno je i oduzeto vozilo BMV 5.

Video predavanja osumnjičenih u tužilaštvo zabilježile su kamere RTRS-a.

Podsjećamo, policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS u saradnji sa pripadnicima Policijske uprave Banja Luka pronašli su u mjestu Boškovići kod Laktaša skupocjeno vozilo marke “Mercedes”, procijenjene vrijednosti preko 200.000 eura.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet i Policijske uprave Banja Luka su u mjestu Boškovići, opština Laktaši izvršili pretres navedenih lokacija i slobode lišili osobe M.Ć. i A.M.

“Tom prilikom je osim ukradenog mercedesa privremeno oduzeto i vozilo ‘BMW X5’. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela ‘Teška krađa’ , a sve aktivnosti se preduzimaju pod nadzorom Okružnog javog tužilaštva u Banjoj luci”, zaključuje se u saopćenju MUP-a RS.

(Izvor: Klix.ba)

Najnovije vijesti

To Top