Nogomet

Otac Lionela Messija ogorčen viješću o sinu: Do kada? Gdje su dokazi?

Messi u zagrljaju s ocem nakon osvajanja Svjetskog prvenstva (Foto: Twitter)

Otac Lionela Mesija, Jorge, imao je žestoku reakciju na društvenim mrežama nakon glasina o njegovom sinu. Leo (35) tek treba da odluči da li će produžiti ugovor sa PSG-om koji mu ističe na ljeto, a brojne špekulacije razljutile su njegovog oca.

Tačnije, otac zvijezde PSG-a reagovao je na glasine prema kojima je Argentinac dobio ponudu od 600 miliona eura od Al-Hilala, ali i vijest da je Messi danas demonstrativno napustio trening Parižana, nezadovoljan metodama rada trenera Christophe Galtiera.

Jorge Messi je ove glasine okategorizirao kao “laži” i poručio svojim praticocima da ne vjeruju svemu što se pojavljuje o njegovom sinu.

“Koliko dugo ćete lagati? Gdje su dokazi? Ah, sve je lažno, ok! Ne vjerujte im ništa! Više nećemo tolerisati laži kako bismo povećali broj njihovih pratilaca”, napisao je Jorge Messi u objavi na Instagramu.

Novinar Hadrien Grenier danas je objavio informaciju da je Messi napustio trening PSG-a u utorak, jer je bio nezadovoljan vježbom koju je predložio trener Galtier, ali informacija nije potvrđena ni od jednog relevantnijeg izvora, dok istovremeno nešto pouzdaniji francuski mediji tvrde da je Messi imao problema s aduktorom i da je zbog toga ranije okončao trening.

S obzirom da Messi još nije potpisao produžetak ugovora sa pariskom ekipom, špekuliše se o njegovom eventualnom povratku u Barcelonu ili odlasku u MLS ligu, pa čak u Saudijsku Arabiju.

(Izvor:Klix.ba)

Najnovije vijesti

To Top