Regija

Hrvatica napala konobara iz Srbije jer joj se obratio na srpskom jeziku

Žena iz Hrvatske objavila je na društvenim mrežama da je brutalno ispsovala i izvrijeđala konobara zato što je iz Srbije, pišu srbijanski mediji i prenose navodni FB status neimenovane Hrvatice.

Sramno i skandalozno”, pišu tamošnji mediji.

“Kako sama navodi, konobar joj je rekao da u tom lokalu ne može da boravi samo u kupaćem kostimu i da, po pravilu, mora na sebi imati i majicu. Nju je, kako priznaje, pogodilo to što joj se obratio na srpskom jeziku, a ne njegov zahtjev. Jer, priznaje ona, da joj je sve to rekao na hrvatskom, bez pogovora bi ga poslušala.

Ta žena se ponosi sramnim činom i navodi da mu je “skinula od Boga do majke” i da nije htjela niti da ga posluša niti da napusti lokal. Također, ona je dodala kako je planirala da i dan kasnije dođe u isti lokal, odjevena na isti način, u inat konobaru iz Srbije.

“Sudeći prema njenim navodima, nemili događaj odigrao se na hrvatskom primorju – navode mediji, ne navodeći gdje su našli spomenuti status.

Dodajmo da ove godine veliki broj srbijanskih državljana boravi na Jadranu, i nisu imali problema. Dobrodošli su kao i svi drugi turisti. Također, i veliki broj srbijanskih radnika radi u našem turizmu i možemo im također zaželjeti dobrodošlicu.

Ukoliko je ovaj komentar istinit, ova gospođa koja je to pisala zaslužuje samo prijezir i osudu. Takvo pisanje i ponašanje je zaista sramno, ali nije slika Dalmatinaca i drugih hrvatskih građana, to je samo incident jedne duboko nesretne žene, piše Slobodna Dalmacija.

Najnovije vijesti

To Top