Regija

Zaboravili sina (17) na odmorištu na A3. Nije znao brojeve mobitela roditelja

(26. augusta) oko 8.50, u Policijskoj postaji Slavonski Brod s Ispostavom Vrpolje, zaprimljena je dojava da je dijete ostavljeno na odmorištu pored autoceste A3 u Slavonskom Brodu.

Obitelj ostavila mladog Nijemca
Policijski službenici su dolaskom na mjesto događaja potvrdili istinitost dojave. Utvrdili su da se radi o 17-godišnjaku (njemački državljanin), koji je ostao zaboravljen na odmorištu.

Naime, osobnim automobilom njemačkih registracijskih oznaka je upravljao otac (u dobi od 51), dok se u vozilu nalazilo još dvoje članova obitelji (majka i stariji brat koji su spavali).

Otac je izašao na odmorištu i potom se vratio u automobil nastavivši vožnju u smjeru zapada te u tom trenutku nije znao da je izašao i tinejdžer.

Tinejdžer ostavio mobitel u autu

Tinejdžer je ostavio mobitel u automobilu, a telefonske brojeve svojih članova obitelji nije znao napamet. Policijski službenici su odmah s događajem upoznali ostale policijske ophodnje kako bi što žurnije pronašli obitelj. Također su pomogli tinejdžeru i prevezli istoga u policijsku postaju, gdje su putem društvenih mreža stupili u kontakt s članovima obitelji.

Nakon uspješne komunikacije policijskih službenika s ocem, koji je u blizini Lužana shvatio da nedostaje tinejdžer, obitelj se vratila te oko 10.50 preuzela tinejdžera.

Najnovije vijesti

To Top