Lifestyle

OTIŠLA SAM SA SOPSTVENE SVADBE PLAČUĆI JER ME JE PORODICA OBRUKALA: Molila sam ih da to ne rade, a onda su me javno IZBLAMIRALI

Trebalo bi da dan vjenčanje bude jedan od najboljih u životu mlade.. Nažalost, jedna skrhana novopečena supruga otkrila je da je njena porodica potpuno uništila njen poseban dan širenjem njene slike s gostima – za šta ih je izričito zamolila da ne rade. Ali, nije to sve. Njena porodica ju je pred svima nazivala pogrdnim imenima, prenosi Mirror.

U strahu da bi njena porodica mogla da pomisli da je smiješno prikazivati ​​njene ponižavajuće slike iz mlađih dana kada je imala višak kilograma i da će zbog toga biti ismijavana, istakla je da se takve slike ne prikazuju i naglasila koliko bi je to uzrujalo. Uprkos toj molbi, njeni roditelji su mislili da bi to bilo zabavno i rekli su da ne bi trebalo da bude jedina koja se zabavlja na svom vjenčanju, ali su obećali da neće prikazivati ​​takve slike.Međutim, čini se da nisu marili za sreću svoje ćerke i išli su protiv njenih želja, rugajući se njenom pređašnjem izgledu, pokazujući njene slike u kupaćem kostimu, one gdje jede nezdravu hranu i pravi smiješne grimase, neposredno prije nego što su održali svoje govore na veliki dan. Da stvar bude gora, slike njenog novog supruga bile su slatke i nisu izazvale jednako okrutnu reakciju njihovih gostiju kao njene.

“Moje su bile ponižavajuće i odvratne u svakom pogledu”, otkrila je u objavi na Redditu, “Svi počeli da se smiju. Činilo mi se kao da oživljavam traumu iz vremena kad sam bila tinejdžerka i ljudi bi mi se smijali, pa sam odmah počela da plačem”.

Njezin je muž mislio da ona plače od radosti dok nije shvatio da su to bile prave suze tuge. Nesrećni par propustio je većinu govora svojih porodica jer je mlada bila jako potresena, no čula je kako joj je mama dodatno pogoršala situaciju otkrivši njihov pogrdni nadimak za nju dok je bila tinejdžerka.

Otkrila je da je bila kap koja je prelila čašu kada je njena mama rekla: “Pa, svi smo tako sretni što smo ovdje. Nikada nismo mislili da će se gospođa Piggy (Prasica, prim. prev.) udati, svi smo mislili da će sama živjeti u jeftinoj iznajmljenoj kući sa sve njene 4 smrdljive mačke”. Osjećajući se potpuno jadno, otišla je sa svadbe dok ju je tešio suprug. Nakon kratkog vremena, njena porodica i prijatelji izašli su napolje da je potraže, ali šokantno, bili su ljuti na nju.”Moji roditelji su bili bijesni”, rekla je, “Vikali su na mene jer sam otišla sa svadbe, govoreći da sam ja kriva za sve ovo jer je trebalo samo uživati i pustiti ih da završe svoj govor bez takve scene. Neki od mojih rođaka takođe su ih podržali, zbog čega sam se osjećala još gore”. Mladoženja je razumljivo bio ljut i zaprijetio im je da će ih udariti ako ne odu.

Mlada je rekla da je plakala cijelu noć nakon što je napustila svadbu i da je tužna jer joj se roditelji još uvijek nisu izvinili. Njena objava je naljutila komentatore koji su stali u njenu odbranu. Jedan joj je savetovao da ih neko vrijeme hladnokrvno ignoriše: “Mislim da bi trebalo da se odmoriš od njih, prestaneš s kontaktom. Oni te maltretiraju, nisu ti podrška i nisu ti potrebni. Porodica bi trebala da te podržava, ohrabruje, a ne ponižava te, oni su sebični. Odmori se, fokusiraj se na sebe i svog muža, stvori svoju budućnost bez njihove negativnosti”.

Drugi je ljutito upitao: “Mrzi li te tvoja porodica toliko ili još uvek žele da budeš glavna šala u porodici?”, dok je treći dodao: “Da je neko prosuo piće na tvoju majku tada i tamo, vjerovatno bih aplaudirao. Ta grozna veštica je to apsolutno zaslužila”.

Mnogi su joj ukazivali na njen novi život i savjetovali je da se fokusira na supruga, a ne na porodicu. “Udala si se za neverovatnog čoveka”, rekao je jedan, “Stao je u tvoju odbranu i trebalo bi da cijeniš tog čovjeka”. Neko je dodao: “Vaš muž zvuči nevjerovatno. Ako vaša porodica nema poštovanja prema vama, ne bih očekivala izvinjenje. To toksično ponašanje samo pokazuje da se osjećaju kao da nisu učinili ništa loše. Ako razmišljate o tome da imate djecu, u budućnosti bi verovatno i njih maltretirali”.

(Kurir.rs/ Mirror)

Najnovije vijesti

To Top